intervju med en av billeruds hälsoambassadörer

Ida Ardell har arbetat som Laborant på Billerud i 11 år och varit en engagerad Hälsoambassadör sedan 2018. Ida har alltid varit fysiskt aktiv, hon har spelat fotboll, varit Afrodance instruktör och hon tycker om att delta i gruppträningar mm. Som tvåbarnsmamma och heltidsarbetande har Ida hittat sitt sett som fungerar genom effektiv hemmaträning och …

intervju med en av billeruds hälsoambassadörer Läs mer »

testrun med salming

Den 29 augusti finns det möjlighet att testa den nya kollektionen från vår prispartner Salming samt följa med på ett träningspass med Frida Södermark. Dessutom lottas platser ut till Skärblackaloppet bland de som deltar. Klicka på rubriken för mer info.

Inspiration och träning med Frida

Den 14 juni bjuder BillerudKorsnäs och Skärblackaloppet in till en inspirerande kväll. Platsen är utomhusscenen nedanför Herrgården på ön i Skärblacka. Frida Södermark kommer dela med sig av tränings- och motivationstips till att börja med och tar sedan med dem som vill ut på ett träningspass. Alla är välkomna!

Presskonferens

28 mars hålls en presskonferens där Skärblackaloppet presenteras och till vilken partners, press och andra intresserade är välkomna. 17:30 vid Folkets Hus i Skärblacka. Skärblacka Café och hembageri bjuder på tårta och konferensen hålls utomhus, men flyttas in vid dåligt väder.